OM

Om, hur och priser

emeriusfoto genomför  fotografering  inom ett antal områden med bas i Uppsala. Roligast är fota bröllop, familj, barn,  företagsporträtt och företagsfotografering. Vi fotar gärna på plats, i en miljö som känns trygg; - som ger bilderna liv; - och som Du väljer. 


För snabbaste kontakt, ring eller sms:a Lars Emerius 0706 62 32 10 eller 018-55 02 28.  Alternativt använd mailadressen i bilden intill.


Kommunikation är central, före, under, men även i efterarbetet, så allt fotomaterial kommer till sin rätt. Fotografering är en kombination av många faktorer; - för att Dina bilder ska bli så bra som möjligt. Vi får aldrig heller glömma bort behovet, av modern profesionell fototeknik.


Fråga gärna efter ett paketpris i samband med att vi prater igenom vad du vill ha för foton. Vad Du betalar, beror på flera omständigheter, som idell verksamhet, privatperson eller företag. Priset varierar också beroende på hur mycket efterarbete som behövs, och till exempel, hur mycket studio och effektljus som behövs på plats.. 


Företag betalar olika, beroende på vad bilden ska användas till. Hur stor spridningen blir.


Har du  kreativa  bildidéer som företagare eller privatperson,  är du särskilt välkommen. Vi brinner, för utmaningar. Fotograf Lars Emerius är internationellt certifierad instruktör i kreativt tänkande, för att tillsammans, kunna ta tillvara din kreativitet.


Vill du ha oberoende stöd att välja lämplig fotograf i Sverige, amatör eller profesionell, så kan vi hjälpa dig med urvalet, så att det passar dina önskemål och budget. 


På Eniro hittar du kundernas omdömen, om Emeriusfoto. emeriusfoto.se är en del i EME Tjänstedesign AB